“Η μαγειρική για μένα είναι αναμνήσεις που περιλαμβάνουν μυρωδιές και γεύσεις σπιτικού φαγητού!
Η Μεσογειακή κουζίνα είναι ο τομέας που ειδικεύομαι χρησιμοποιώντας κλασικές και σύγχρονες τεχνικές. Χρησιμοποιώντας φρέσκα εποχικά υλικά και βότανα με έμφαση στα βιολογικά, προσπαθώ να αναδείξω τα πιάτα μου, έτσι ώστε δοκιμάζοντας τα, η ευχαρίστηση να πλημμυρίζει όλες τις αισθήσεις αρχής γενομένης της γεύσης!
Ως μέλος του Chef Club Δωδεκανήσου και Κυκλάδων, ο σκοπός μου είναι να αναδείξω τους ντόπιους παραγωγούς και την απεριόριστη γκάμα των προϊόντων τους.
Η δικιά μου ικανοποίηση αντλείται από το χαμόγελο που σχηματίζεται μετά την πρώτη μπουκιά στο πρόσωπο εκείνων που δοκιμάζουν τα πιάτα μου.”
Γιώργος Μαρκάκης,
Private Chef